Слави скочи на Христо Иванов: Взривява обстановката и ни засилва към нови избори

Слави скочи на Христо Иванов: Взривява обстановката и ни засилва към нови избори
A A+ A++ A

"Точно в момента, в който е възможно да има споразумение, постига се съгласие, включително за така наречената съдебна реформа, създава се възможност да има правителство и спокойствие в страната, точно в този момент Христо Иванов решава да взриви обстановката и да постави под съмнение постигнатото до момента и да засили страната към нови избори", написа във "Фейсбук" лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

"Защо го прави това? Нямам никаква представа. Мога само да гадая, а аз вече казах, а и по принцип съм такъв човек, че се опирам на факти, а не на гадания. Факт е, че ако не се върне здравият разум и те не се сетят кой е основният враг, ще се отиде към предсрочни избори и вината за това ще е тяхна", пише още Трифонов.

Трифонов обвинява Иванов, че може да спре дълбоката съдебна реформа, закриването на спецсъда и спецпрокуратурата и смяната на главния прокурор. "Кой тогава е ДПС", пита Трифонов.

Той повтаря и част от декларацията на "Има такъв народ", прочетена от парламентарната трибуна в началото на днешното заседание, в която пише, че политиката е мръсна игра, когато се играе от мръсни хора. Ден след като "Демократична България" и "Изправи се.БГ! Ние идваме!" поставиха конкретни искания на "Има такъв народ" за подкрепа на бъдещо управление, първата политическа сила ги обвини, че "водят нещата към нови избори".

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници