Цветанов погна подпалвачите на коли

Цветанов погна подпалвачите на коли
„Разкриването на извършителите на палежи на автомобили е основен приоритет на СДВР“, каза Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът отбеляза, че към настоящия момент са била задържани двама заподозрени за палежите на автомобили в София, но са имали достоверни алибита и са били освободени.

„Разкриването на извършителите на палежи на автомобили е основен приоритет на СДВР и се надявам, че колегите ще се справят“, каза пред Нова телевизия министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

„Ние не си поставяме за цел да задържим някой и да кажем – това е извършителят, а просто искаме тези, които са реалните извършители на тези престъпления, да бъдат задържани и да бъдат съдени“, обясни Цветанов.

Запитан дали има покровителство на фамилията Рашкови, Цветанов каза, че няма никакво толериране на когото и да било и системата работи по всяко едно престъпление.

„Назначени са данъчни проверки, извършват се проверки на всичко в дейността на Кирил Рашков за събиране на доказателства“, подчерта той.

Министърът благодари на гражданите за сигналите, които подават.

„Има много добър консултативен диалог с полицейските синдикати. В днешните условия, в които се намира държавата, се полагат максимални усилия да не се намаляват заплатите и да се осигурят максимално добри условия за работа на полицейските служители, както и да се осигури ред и сигурност в държавата“, каза още Цветанов и подчерта, че правителството полага максимални усилия да се изпълняват ангажиментите към секторните политики и няма как министърът на финансите да осигури повече от средствата, които бюджетът позволява.

#Цветан Цветанов #Цветанов #министър #автомобили #палежи #заподозрени #заплати #синдикати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници