СДС и ГЕРБ пак в коалиция, регистрират се утре сутрин

СДС и ГЕРБ пак в коалиция, регистрират се утре сутрин
A A+ A++ A

СДС и ГЕРБ отново са в коалиция и ще се явят заедно на изборите на 11-и юли. Утре в 9, в деня, в който изтича последният срок за регистрация за вота, десният съюз ще подаде документите си в ЦИК.

Двете партии продължават да водят разговори за местата на кандидатите в листите. Най-вероятно шефът на „Раковски 134” Румен Христов отново ще поведе партийните списъци в 23-и МИР София. Първото място в партийните списъци, той получи и на миналите избори  на 4-и април.

Преди няколко дни, синият председател коментира, че при преговорите с партията на Бойко Борисов, ще се настоява представители на СДС да бъдат на по-предни позиции в листите с кандидат-депутати.

На изборите през април, 28 кандидати на СДС влязоха в предизборната битка в общите листи в коалицията ГЕРБ-СДС. Освен челно място за лидера Румен Христов в София, главсекът Илия Лазаров бе втори в листата на ГЕРБ-СДС в Монтана.

Икономистът Йордан Кръстанов пък се пребори за трето място в листата в Пловдив-област. Трети във Велико Търново бе и Димитър Николов, който също е икономист и журналист-издател. Останалите сини кандидат-депутати получиха четвърти и пети места в списъците по места.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници