Голямата дъщеря на Емо Костадинов нажежи страстите до червено със СНИМКИ от Малдивите

Голямата дъщеря на Емо Костадинов нажежи страстите до червено със СНИМКИ от Малдивите
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Голямата дъщеря на футболната легенда Емил Костадинов - Катрин, е на почивка на Малдивите, видя зорко око на Novinite.bg. Красавицата е в райското кътче със своя любим - Димитър. Двойката скоро ще вдигне сватба, а отсега се знае, че тържеството ще е пищно и ще събере на едно място родния спортен елит.

Катрин, която има фигурата на топ манекенка, е със сигурност най-хубавата и чаровна футболна щерка у нас. От снимки, които тя качва в социалните мрежи това е очеизвадно. Досега Мика Стоичкова минаваше за най-красива, но дъщерята на Ицо само може да диша прахта на Катрин - само вижте фотосите.

Костадинова, която май има успешен тунинг на устните и носа и нейният бъдещ синеок съпруг са фенове на пътешествията до екзотични дестинации. Те често стягат куфарите и "бягат" към топли местенца в разгара на зимите в България. Има и друга причина да прикават самолети, за да се доберат до баровски дестинации - Митко е рожденик именно в края на януари и влюбените гълъбчета традиционно го отбелязват извън родината.

Емо Костадинов и жена му Мариана отдавна карат Катрин да се реши и да се омъжи, защото вече е на 31 години. Те нямат търпение да станат баба и дядо и да дундуркат наследници. Ако пък се случи, така че бебето да е момче - това ще е сбъдната мечта за Екзекутора на "петлите", който освен Катрин има и друга - по-малка, дъщеря - Ирен.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »