Ексклузивно: Снимки на новата корпоративна идентичност на "М-Тел"

Ексклузивно: Снимки на новата корпоративна идентичност на "М-Тел"
A A+ A++ A

Mobile Bulgaria разкри новото лого и слоган на мобилния оператор „М-Тел" дни преди официалното му представяне на рождения ден на компанията на 15 септември.

Ако сте потребител на "М-Тел", през последните седмици сигурно сте установили, че много от магазините на оператора са затворени за ремонт. Съвсем скоро обаче той ще приключи, а когато това стане, компанията ще представи новата си корпоративна идентичност, подготовката за която е и основната причина за затворените обекти.

Благодарение на потребител на Mobile Bulgaria вече имаме и снимки на новото лого на оператора и знаем новия му слоган. Кадрите са заснети пред магазин на компанията и показват новите лого и слоган, закрити с материал, който за наша радост е достатъчно прозрачен, за да покаже намиращото се под него.

Както може да се види, промяната в логото е драстична. В центъра му отново е стилизираната буква М, но този път с напълно различна форма, изградена от преплетена лента.

Думата tel вече е в червено, а новият слоган, изглежда, ще бъде "повече за теб" вместо досегашното "това е твоят глас". Засега нямаме повече подробности за ребрандирането, но предполагаме, че то ще бъде официално представено съвсем скоро - на 15 септември "М-Тел" има рожден ден.

Последната промяна в логото на "М-Тел" беше направена в началото на 2009 г., когато компанията освежи корпоративната си идентичност, като добави лек, но забележим 3D ефект към логото си и потъмни леко цветовата му гама. Тогава операторът сподели резултатите от изследване, от които стана ясно, че от всички предложения за промяна потребителите са избрали старото лого. Те били привлечени от типично изписаното М, което като най-разпознаваемата част на марката накара компанията да запази формата му и да го освежи леко.

http://www.mobilebulgaria.com/forum/406610/1/1/0/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B4-%D0%BC-%D1%82%D0%B5%D0%BB

#„М-Тел" #лого

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници