Любо Пенев: Вярвам в успеха в мача срещу Армения

Любо Пенев: Вярвам в успеха в мача срещу Армения
„Нямаме излишно самочувствие. Все още сме скромен отбор, който не е постигнал никакви резултати, но се надявам това да се промени”, каза Пенев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев заяви, че се надява България да победи Армения на предстоящия мач във вторник.

Треньорът на Лъвовете даде пресконференция преди двубоя, който ще се проведе във вторник от 21:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

„Нямаме излишно самочувствие. Все още сме скромен отбор, който не е постигнал никакви резултати, но се надявам това да се промени“, каза Пенев, цитиран от bTV.

„Загубихме две точки срещу Италия, сега трябва да бием Армения. Съперникът е загадка за тези, които не го познават. Важното е, че спазват тактическа дисциплина“, посочи той.

„Ние обаче трябва да ги победим. Вярвам в успеха. Доволен съм от това, което се получава, но това не е таванът на възможностите ни. Обърнахме внимание на грешките, които допуснахме, и си взехме поуки“, заяви Любослав Пенев.

#Италия #Националния стадион „Васил Левски“ #Лъвовете #мач #България #Армения #Националния отбор по футбол #Любослав Пенев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници