Боби Михайлов хвали националите след равния с Италия

Боби Михайлов хвали националите след равния с Италия
Президентът на БФС Борислав Михайлов остана доволен от мача с Италия. Снимка: Лудогорец
A A+ A++ A

Ако националният отбор продължава да играе толкова силно, както срещу Италия, зрителите ще се завърнат на стадиона, смята президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Възпитаниците на Любослав Пенев постигнаха равенство 2:2 с европейския вицешампион в София, като доминираха в по-голямата част от мача и показаха огромно желание за игра вечерта в петък. Двубоят беше наблюдаван на живо от над 15 000 души.

"Този отбор все още се изгражда, но най-важното е, че показа добра игра. Самите италианци около мен казаха, че не са заслужавали победата. Не смятам, че публиката е бойкотирала, по-скоро има четири почивни дни и доста хора не са в София. Но ако отборът играе по този начин, то публиката ще се върне", заяви Михайлов след първата световна квалификация на тима.

Във вторник българите ще домакинстват и на Армения на Националния стадион "Васил Левски".

"Ще бъде трудно, но се надявам да победим Армения. Все пак трябва да сме доволни от днешното равенство, защото беше един силен мач. И в исторически план за пети път Италия не може да ни бие в София. В два дни се срещам с Джанкарло Абете – президентът на Италианската федерация и мой колега в Изпълкома на УЕФА и виждам, че те уважават България", обясни Михайлов.

#БФС #Борислав Михайлов #Италия #Бразилия 2014 #квалификация #президент на БФС #Български футболен съюз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници