Протест пред вила "Секвоя", станала известна след изтеклите снимки на Бойко Борисов

Протест пред вила "Секвоя", станала известна след изтеклите снимки на Бойко Борисов
A A+ A++ A

Ново протестно събитие организират младежките организации на “Да, България“ и ДСБ пред вила „Секвоя“. Акцията е предвидена за тази вечер, а мястото е държавната вила на премиера Бойко Борисов, станала известна след изтеклите снимки и видеозаписи, съобщи БНР.

„Ние сме много ядосани, защото компетентните органи, особено в лицето на прокуратурата, отказват по всякакъв начин да разследват истинността на тези записи. Те дори преди няколко дни излязоха със съобщение, че ще разследват дали това са СРС-та., а не дали нещата, които се говорят вътре, са истински или не. Ние се надяваме да успеем да видим дали в тази вила могат да се записват такива записи“, каза Панайот Заров от Младежката организация на ДСБ.

“Другият аспект на нещата, които ще проверим, е дали твърденията на г-н премиера са истина, че всеки може да влиза в тази вила, да аранжира, да подрежда и да снима. Така че ние ще сме се подготвили с реквизит и от тази гледна точка се надяваме акцията да не успее в тази си част. Защото тук става въпрос за национална сигурност и за сигурността на всеки един министър-председател“, посочи Заров.

„Самият факт, че има такива записи, има такива съмнения за огромни нередности и използване на институции като бухалки, за каквито се говори в записа, се надяваме да възбудим още веднъж общественото недоволство, за да може този път наистина поне някоя институция да каже – хайде да проверим, за да може да изчистим тези неща. Не можем да сме сигурни, че записите са истина или не, някой трябва да провери“, каза още той.

#Борисов #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници