„Почетен посланик на Новините 2019“ в категория Бизнес е Цветелина Николова, Катаржина Естейт

„Почетен посланик на Новините 2019“ в категория Бизнес е Цветелина Николова, Катаржина Естейт
A A+ A++ A

 

Цветелина Николова, предприемач и управляващ директор на Катаржина Естейт, бе отличена като „Почетен посланик на Новините - 2019“, категория „Бизнес“, в класацията на една от най-големите български англоезични медии – Novinite.com.

Наградата й бе връчена от изпълнителния директор на Novinite Group Даниела Кетенлиева, която сподели, че изборът за категория Бизнес е бил много труден, а фактът, че е спечелен от дама, прави постижението още по-голямо!

Цветелина Николова благодари за получената награда и сподели, че е много щастлива и ще продължи активната си работа за разпространяване на българската винена култура по света.

Церемонията по връчването се състоя в офиса на M3 Communications Group, Inc., където Максим Бехар, главен изпълнителен директор на агенцията също поздрави Цветелина Николова за отличието.

Цветелина Николова ръководи и Platinum Brands - дистрибутор на вино и високоалкохолни напитки.

Цветелина е най-младият българин с диплом за „Магистър на науките по Винен мениджмънт“ от изключително престижния OIV (Международна организация по лозарство и винарство). Паралелно притежава и диплом за „Мениджмънт в сектора на винопроизводство и лозарство“ от университета СупАгро (Монпелие, Франция).

Вдъхновена от световния опит и нещата, които е научила там, Цветелина посвещава творческата си енергия на визията да постави България на световната винена карта. Инициатор и автор е на различни проекти, свързани с разпознаваемостта на България като производител на качествени вина, както у нас, така и на международно ниво.

„Виното е изкуство, музика, любов, емоция, с която трябва да живеете в сърцето си и да разказвате историята му със страст. Така работят нещата“, признава Цветелина.

Любовта си към виното описва и в книга. През 2018 г. тя издава богато илюстрирана „библия на българските вина и традиции“ - „Вината на България“, която е отпечатана на български и на английски език.

Цветелина Николова е обявена за „Млад мениджър“ на 2012 г. Тя е сред десетте финалисти на престижния национален конкурс „Мениджър на годината“ през 2015, 2016 и 2017 г.

 

Победителите в „Личност в Новините 2019“ бяха избрани от екипа на NoviniteGroup след активно и внимателно проучване на най-реализираните и значими личности, попаднали в новинарския поток през 2019-та година, допринесли за положителния имидж на България по света.

Освен наградата „Личност в Новините 2019“, трима утвърдени българи бяха наградени като „Почетни посланици на Новините“. Тази година беше връчена и Специална награда – за изключителни глобални постижения.

Ето и имената на призьорите:

Специална награда на Novinite за Изключителни глобални постижения:

Кристалина Георгиева, управляващ директор на МВФ – за историческото постижение - българин да бъде избран за управляващ директор на Международния валутен фонд, както и за престижа, които носи за България.

Личност в Новините за 2019-та година:

Светлин Наков, съосновател и вдъхновяващ мениджър на SoftUni - за иновативния си подход към съвременното технологично образование.

Почетни посланици на Новините за 2019-та година“

Почетен посланик на Новините 2019 в Категория „Култура“:

Димитър Маринов - актьор, признат за страхотната си роля във филма „Зелена книга“, получил „Оскар“ за най-добър филм.

Почетен посланик на Новините 2019 в Категория „Спорт“:

Ивет Лалова – лекоатлет
Избрана е за почетен посланик на Новините заради изключителните постижения на 100 и 200 м. спринт, както и заради поддържането на високи резултати във всички световни класации и популяризиране на българския спорт в световен мащаб. 

Почетен посланик на Новините в Категория „Бизнес“

Цветелина Николова - предприемач, управляващ директор на Катаржина Естейт



 

#Почетен посланик на Новините #Почетен посланик на Новините 2019 #Личност в Новините

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »