Започни новата година със Samsung Galaxy Note от играта ни с "М-Тел"

Започни новата година със Samsung Galaxy Note от играта ни с "М-Тел"
A A+ A++ A

Samsung Galaxy Note е едно от най-интересните мобилни устройства на тази година, тъй като съчетава мобилността на смартфон с предимствата на по-голям екран с по-висока резолюция, който е повече характерен за таблет. Джаджата има и удобен стилус за въвеждане на информация, анотации или рисуване, който може да се използва навсякъде в интерфейса. Точно това е устройството, което трябва да откриете в новото издание на съвместната ни игра с "М-Тел", и ако имате късмет, ще можете да започнете новата година с него. Единственото усилие, което трябва да направите, за да си осигурите шанс за спечелването на устройството, е да отделите няколко минути, да откриете скритите в сайта ни части от пъзела и да ги съберете в едно изображение.

Шестте части на пъзела са скрити в различни секции на Mobile Bulgaria ("Новини", "Форум", "GSM борса", "Мобилни телефони", Mobile shop и на промостраницата на играта). След като ги съберете чрез кликване върху тях, автоматично ще бъдете записани за участие в томболата, която ще се състои на 2 януари.

През ноември "М-Тел" ви изкуши със специалния смартфон HTC Rhyme. Стилен и компактен, той не е лишен от актуалните технически възможности за съвременен смартфон и е достъпен в необичайни цветове - шампанско и виолетово. Освен това идва в комплект с куп интересни аксесоари. Той ще е празничният подарък за един от сглобилите пъзела. Томболата реши това да Николай Николов.
Честито!

Ако искаш да започнеш новата година със Samsung Galaxy Note, не пропускай да се включиш в новото издание на играта:
http://www.mobilebulgaria.com/games/puzzle.php



Без да преувеличаваме, бихме нарекли Samsung Galaxy Note едно от емблематичните устройства през този сезон на предпразнично пазаруване. Хибрид между таблет и смартфон, той включва технологични възможности, които могат да впечатлят дори и най-взискателния потребител, но при условие, че няма проблеми с физическите размери на джаджата. А те са пряко следствие от използвания дисплей с диагонал 5,3" и резолюция 1280 х 800 пиксела (пикселна гъстота от 285ppi), който е изработен по технологията HD Super AMOLED, а това гарантира не само осигуряването на висока яркост и голям контраст, но и много добро представяне под директна слънчева светлина.

Galaxy Note добавя още бърз двуядрен процесор с работна честота 1,4GHz, 1GB RAM памет, 8МР камера, записваща full HD видео, предна 2МР камера за видеоразговори и батерия с капацитет 2500 мAh. Има и съвместимост с позициониращите технологии A-GPS и GLONASS. Джаджата се предлага с 16GB или 32GB вградена памет и microSD слот за допълнителна и има куп сензори - за светлина, за близост, акселерометър, компас и дори барометър. Интересният хибрид между телефон и таблет работи с Android 2.3, допълнен с потребителския интерфейс TouchWiz, но скоро ще получи и ъпдейт до Android 4.0.

Другата отличителна черта на устройството e възможността да бъде използвана включената в комплекта електронна писалка S Pen, отчитаща различни степени на натиск, която може да се използва навсякъде в системата (за анотации върху екранни изображения, снимки и дори видео, рисуване и т.н.). Не са за изпускане и допълнителните софтуерни оптимизации, които компанията е направила, за да се използва по най-добрия начин по-високата екранна резолюция. Въпреки впечатляващия екран (като качество и като размери) Samsung Galaxy Note тежи само 178 г и е с дебелина едва 9,65 мм.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници