Ортопедия и травматология в болница „Вита“ – София

Ортопедия и травматология в болница „Вита“ – София
A A+ A++ A

Създадена преди двадесет години, „Вита“ е първото частно медицинско заведение в София. В болница „Вита“ работят доказани специалисти от над 20 области на съвременната медицина. Сред тях са и специалистите от Отделението по ортопедия и травматология, което се отличава с прилаганите съвременни методи за лечение.

Специалността „Ортопедия и травматология“ се занимава със заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Травмите на опорно-двигателния апарат (счупване, изкълчване, навяхване) варират от изключително тежки до по-леки, без трайни последици за живота на пациента.

Световна тенденция не само в ортопедията, но и в много други хирургични специалности, е операциите да бъдат извършвани с минимален травматизъм за пациента и бързо следоперативно възстановяване.

Освен консервативните методи за лечение и традиционните оперативни техники в Ортопедичното отделение на болница „Вита“ се практикува приоритетно артроскопска (безкръвна) хирургия. Този тип безкръвна хирургия е изключително ефективна както за диагностика, така и за лечение на ставните проблеми.

Новият сайт на Отделението по ортопедия и травматология е на ваше разположение: www.ortopedia.vita.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници