9 национали стартираха подготовката за мача с Италия

9 национали стартираха подготовката за мача с Италия
Подготовката на футболните национали на България преди световната квалификация срещу Италия започна в Правец под ръководството на Любослав пенев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Деветима футболисти от българския национален отбор започнаха подготовка за световните квалификации с Италия на 7 септември и Армения на 11 септември.

Под ръководството на националния селекционер Любослав Пенев на терена в Правец тренираха Георги и Илия Миланови и Николай Бодуров от „Литекс", Емил Гъргоров, Йордан Минев и Светослав Дяков от шампиона „Лудогорец", Владимир Гаджев от „Левски" и Александър Александров от „Черно море", предаде БГНЕС.

По-късно вечерта в хотела пристигна и и Петър Занев, с което бройката на националите нарастна до 10.

След мачовете от А група в неделя вечерта в понеделник към отбора ще се присъединят и игралите в тях футболисти, а последните се очакват в понеделник.

Програмата на отбора предвижда по две тренировки в неделя и понеделник - с начален час 10:30 и 18:30.

Във вторник, 4 септември, заниманието ще е едно.

Наставникът Любослав Пенев си запазва правото на промени в обявената програма, като обявените по-горе тренировки ще бъдат закрити за медии и фенове.

#България #Италия #Армения #Любослав Пенев #национален отбор #Георги Миланов #Илия Миланов #Николай Бодуров #Емил Гъргоров #Йордан Минев #Светослав Дяков #Владимир Гаджев #Александър Александров #Петър Занев #А група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници