Изображения на два от очакваните смартфони на Nokia с Windows Phone 8

Изображения на два от очакваните смартфони на Nokia с Windows Phone 8
A A+ A++ A

Samsung успя да изпревари Nokia и да представи първият телефон с Windows Phone 8, но през следващата седмица финландската компания обещава да ни впечатли. Докато очакваме 5 септември, когато е събитието на Nokia и Microsoft, в Twitter се появиха снимки, показващи два от новите модели. По-интересен от тях е Lumia 920 (познат и като Phi), който ще заеме ролята на флагман в новата серия и освен 4,5" дисплей с HD резолюция ще предложи камера с технологията PureView. Засега не е известно с каква резолюция ще бъде тя, но най-вероятно няма да е с 41МР като тази в модела 808 PureView.

Засега предположенията са, че става дума за резолюция от 21МР - те са следствие от публикуваното в края на миналата седмица от Nokia видео, което цели да ни подготви за събитието тази седмица. То е с продължителност 21 секунди, а буквата Phi е на 21 позиция в гръцката азбука. Теория, която ще проверим другата седмица. Ако снимката е реална, отново ни очакват различни цветови варианти.

Пак от същия източник идва и снимка на Nokia Lumia 820, модел, известен с кодовото име Arrow. Устройството отново ще бъде с Windows Phone 8, но с 4,3" дисплей вероятно с HD резолюция и камера без PureView технология. Все пак камерата ще е с оптика Carl Zeiss, което определено е плюс.

https://twitter.com/evleaks

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници