Снимки на HTC Accord с Windows Phone 8

Снимки на HTC Accord с Windows Phone 8
A A+ A++ A

Слуховете твърдят, че HTC се кани да представи три телефона с Windows Phone 8 и е повече от сигурно, че това ще стане през този месец - вероятно през втората му половина. Кодовите имена на устройствата са Zenith, Rio и Accord и досега техни изображения не се бяха появявали онлайн. Това обаче се промени, след като един от участниците във форума XDA Developers и виден автор на софтуер публикува в Twitter изображение на HTC Accord, който би трябвало да е модел от сред клас. Снимката идва от ROM файл за телефона, така че съмненията за нейната достоверност са малко. Особено след като достоверността на изображението беше потвърдено и от източници на The Verge. Не е изключено търговското име на устройството да бъде HTC 8X.

Кадърът показва началния екран на Windows Phone 7, но телефона със сигурност ще се продава с WP8. По отношение на характеристиките очакваме двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 с честота 1.5 GHz, 4.3" Super LCD 2 дисплей с резолюция 720p, 8MP камера с опция за запис на 1080p видео, 8 или 16GB вградена памет, microSD слот и NFC чип. Прави впечатление дизайна на телефона, чийто по-необичаен цвят ни напомня на моделите на Nokia. Може пък новата серия смартфони да се предлага в по-дръзки цветови комбинации.

Междувременно същият източник публикува схематично изображение на смартфона, което допълнително подкрепя първата снимка, макар че не е трудно да бъде направено по нея. Друга информация на The Verge пък подсказва, че устройството няма да пропусне да добави аудиотехнологията на Beats Audio и дори ще бъде брандирано по този начин, което HTC прави с всичките си устройства, в които в добавя. Това ще се случи и с другите устройства с WP8 на компанията.

https://twitter.com/football4pda

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници