Отварят терасите на заведенията, Борисов: За да може човек да изпие една бира, детето да изяде един сладолед

Отварят терасите на заведенията, Борисов: За да може човек да изпие една бира, детето да изяде един сладолед
A A+ A++ A

Отваряне на заведенията на открито, разрешаване на спортуването в парка, без професионален и масов спорт и шофьорските курсове и изпити за книжки. Това обяви на извънредна пресконференция премиерът Борисов след заседание на правителството и Националният оперативен щаб. 

Той добави, че се отварят за ползване и плувните басейни. Готви се проектозакон, който да отмени извънредното положение, обяви Борисов. Следобяд на Гергьовден вероятно ще бъдат махнати и КПП-тата. 

Премиерът обясни,че всички тези мерки се отхлабват,за да може хората да не се чувстват все едно са в капан. За да може човек да изпие една бира в заведението и да заведе детето да изяде един сладолед.

Нека продължим да се пазим, за да можем да отпуснем и все по-нормален да става животът. Няма нито една индикация, че всичко това ще свърши скоро. Умуваме как свиквайки, да живеем с този вирус, с нашите мерки плюс самите хора да се пазят, да се отварят все повече сектори, за да имаме нормален живот в условията на пандемия, добави Борисов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници