Викат отново Бербатов в националния отбор

Викат отново Бербатов в националния отбор
От Българския футболен съюз (БФС) потвърдиха новината, че е изпратена повиквателна на Димитър Бербатов за предстоящите световни квалификации с Италия и Армения. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Българският нападател Димитър Бербатов, който през последните дни отново нашумя в родните и световните медии с трансфера си от „Манчестър Юнайтед” във „Фулъм”, е на път да се завърне в националния отбор по футбол.

От Българския футболен съюз (БФС) потвърдиха новината, че е изпратена повиквателна на Димитър Бербатов за предстоящите световни квалификации с Италия и Армения, които са в началото на следващия месец, съобщиха българските спортни издания.

Двубоите на националите са на 7 септември срещу Италия и на 11 септември срещу Армения.

Депешата е пратена до офиса на „Манчестър Юнайтед”, преди още да стане ясно, че Бербатов ще смени клуба си. Както се разбра официално в четвъртък вечерта, Бербо подписа договор с английския „Фулъм”.

Митко Бербатов се прибира в София в близките дни, за да съобщи официално пред родните медии всичко около трансфера си в английския тим.

Бившият капитан на България ще даде официална пресконференция пред българските журналисти в понеделник, 3 септември.

По ирония на съдбата за последните дни Бербо се превърна в най-омразния футболист на Ботуша, тъй като преди да подпише с „Фулъм” преметна шампиона „Ювентус” и „Фиорентина”.

Димитър Бербатов свали тениската на българския национален отбор на 13 май 2010 година.

„Така е, повиквателната е изпратена. Предстои още един, може би последен разговор с футболиста", лаконично коментира селекционерът на националния тим Любослав Пенев навръх рождения си ден.

#Димитър Бербатов #Фулъм #Манчестър Юнайтед #Фиорентина #Ювентус #Италия #Ботуша #Българския футболен съюз #БФС #Националния отбор по футбол #Армения #Бербо #Любослав Пенев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници