ВИДЕО Неописуема драма! В Ломбардия се принудиха да извозват с камиони покойниците до други области на Италия

ВИДЕО Неописуема драма! В Ломбардия се принудиха да извозват с камиони покойниците до други области на Италия
A A+ A++ A

Коронавирусът, който върлува в област Ломбардия с особена сила, доведе до неописуеми гледки. В град Бергамо властите изпращат военни камиони, които да извозват ковчезите с покойниците до други области на Ботуша. Причината е, че жертвите на невидимия убиец са толкова много, че крематориумите, траурните агенции и моргите работят на макс, но въпреки това не съумяват да смогнат на "потока" от загинали, който Ломбардия "дава".

Зорко око на Novinite.bg видя, че из страниците във Фейсбук, посветени на кризата с коронавируса в Италия, е пълно с видеа и снимки, които са меко казано покъртителни. На тях се виждат камионите, които спират пред жилищните сгради и после биват натоварени с ковчези.

Властите дори са принудени да молят близките на покойниците да погребват починалите в области в южна Италия, ако имат корени оттам.

Novinite.bg ви предоставят възможност да гледате 2 от видеата като идеята ни не е да всяваме страх, а да илюстрираме какво се случва в момента на Ботуша и да призовем българите да се отнасят отговорно към мерките у нас, да си стоят вкъщи, а когато това не е възможно - да не се събират на групи. 

ВИДЕО 1 - на този линк

ВИДЕО 2 - долу

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници