Бит зверски от пациенти лекар: Сотаджиите стояха и гледаха, а аз се молих като малко дете

Бит зверски от пациенти лекар: Сотаджиите стояха и гледаха, а аз се молих като малко дете
A A+ A++ A

Пребит лекар от Сандански отказва да дава нощни смени заради зверският пердах и бездушните служители от СОТ, които се отзовали на повикването му, но не се намесили, а наблюдавали как трима мъже го ритат без причина. 

Д-р Люсиен Михов разказа пред бТВ как биячите го съборили на земята и продължили да го ритата пред погледа на охранителите, които отказали дори да повикат полицията. 

В 1:30 часа на 24 декември на спешния кабинет в Сандански той чул продължително звънене и силно тропане. Д-р Михов отворил вратата, видял трима мъже и жена, помолил ги да не удрят вратата.

Когато влезли в кабинета, мъжете започнали да ритат и удрят лекаря. Свалили му очилата и го заплюли в лицето. 

„В моментът, в който влязоха така яко ме изритаха отзад, че се намерих чак в другия край на кабинета. Докато се усетя какво става, започна блъскане, ритане, псуване, обидни думи по мой адрес без причина“, разказва медикът.

„Имаха познания по карате. Единият ме събори с удар на земята. Започна пак биене. Станах по някакъв начин и натиснах паникбутона“, добавя той.

„Тези от СОТ се отзоваха на сигнала, но стояха на вратата и гледаха все едно холивудски филм. Не се намесиха. Молих ги като малко дете със сълзи на очите да ми помогнат, да извикат полицията, която е само на 10-15 метра от мястото, където се намира кабинета“, каза лекарят.

Той прегледал все пак жената, назначил ѝ лечениe, но когато поискал име и адрес, тя избягала.

Кървавата драма се разиграла в навечерието на Бъдни вечер и макар раните му да са зараснали, заради инстинкта за самосъхранение лекарят отказва да дава нощни дежурства.

Той обслужва и 16 села. Най-близкият лекар е на 35 км в радиус от мен, уточнява мъжът.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници