Левскари се събраха пред парламента, задават интересни въпроси

Левскари се събраха пред парламента, задават интересни въпроси
A A+ A++ A

Десетки привърженици на футболния отбор Левски се събраха пред Народното събрание, за да подкрепят спасяването на синия отбор, предаде БГНЕС.

Сред присъстващите няма ултраси и радикално настроени запалянковци. Протестът за момента е мирен, не се чуват политически послания.

Протестиращите не скандират и не носят плакати, някои от тях са облечени с фланелки на любимия отбор и носят шалчета.

Феновете отказват да говорят за ситуацията в Левски и твърдят, че са се събрали, за да изпият по едно кафе, тъй като мачове не са играни от месец декември и футболът им липсва.

“Дошли сме тук да се видим, да си говорим. Какво да се повтарям – за едни майка за едни мащеха, за едни стадиони, първенства, бази, парите са им чисти и кристални, за другите – давай да ликвидираме, постоянно да пречим. Едни парашутисти, собственици, дългове. Домусчиев? Не могат да го пипнат, не искат да го пипнат, е това е истината”, заяви фен на Левски. “Следващият път със сигурност ще сме повече. Иначе тази дума протест никой не я е споменал тук, събрали сме се приятели. От декември не сме се виждали, искаме да пием по кафенце”, коментира друг от запалянковците. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници