Продуцентът на "Междузвездни войни" посрещнал Нова година в Разлог с капама и греяно вино

Продуцентът на "Междузвездни войни" посрещнал Нова година в Разлог с капама и греяно вино
A A+ A++ A

Един от най-влиятелните холивудски продуценти в момента - Рам Бергман, се озова навръх Нова година култов курорт в Разлог на капама и греяно вино. Продуцентът на “Междузвездни войни – Последният джедай" избра тази далечна за него дестинация по покана на доведената му тъща – Ирина Асиова-Диамант – родом от града. Бергман е женен за дъщерята на продуцента Моше Диамант, който пък е съпруг на Ирина.

Собственикът на престижния петзвезден хотел Йордан Каназирев даде тържествена вечеря в чест на своя виден холивудски гост и извади оферта пред американеца да снима следващия си филм в Разлог. На изпроводяк Рам Бергман подари на любезния домакин тениска на “Междузвездни войни" с лично написаното послание: Йордан, нека силата бъде с теб!

За жалост семейство Бергман не можа да се наслади за дълго на региона, тъй като трябваше да се завърне в Лос Анджелис, за да присъства на церемонията по връчването на Златните глобуси.

Последният хит на Рам Бергман “Вади ножовете" (Knives out) с Даниел Крейг и още куп звезди, беше номиниран в три категории, очаква се да участва и за “Оскар".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници