Снимки и характеристики на LG Optimus G

Снимки и характеристики на LG Optimus G
A A+ A++ A

През юли информация от корейското издание The Chosunilbo ни подсказа, че LG разработва нов смартфон, който комбинира четириядрен процесор и камера с резолюция над 10МР. Тогава разбрахме, че в създаването на устройството е взел участие и шефът на LG Electronics Ку Бон-му, който е бил недоволен от факта, че мобилното подразделение на компанията не се възползва напълно от технологиите на другите части на LG - LG Display, LG Chem и LG Innotek.

Преди дни се заговори отново за смартфона, а междувременно LG стартира рекламна кампания преди премиерата му, която се очаква по време на изложението IFA 2012. Сега последва и съобщение, което потвърждава, че в работата по смартфона са използвани най-добрите технологии и опита на LG Electronics, LG Chem, LG Display и LG Innotek. Вече знаем, че моделът Optimus G ще разполага с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, но освен него ще бъдат добавени и други интересни екстри.

От LG Chem идва нов тип батерия, която осигурява по-голям капацитет при запазване на размерите и теглото. Тя има живот около 800 цикъла на заряд, докато стандартните модели издържат по 500. LG Display предлага True HD IPS+ дисплей, който е по-ярък от AMOLED панелите, има пикселна гъстота от 320ppi (1280 x 768 пиксела) и е с конфигурация на пикселите Stripe RGB. Дисплеят има яркост от 470 нита и консумира 70% по-малко енергия в сравнение с показването на бял фон. На свой ред LG Innotek добавя технологията G2 Touch Hybrid Display, която елиминира пространството между LCD панела и предпазното стъкло. Това води до намаляване дебелината на сензорния панел с 30%.

И преди да видим официалните снимки на телефона, онлайн вече се появиха неофициални. Техническите характеристики, които ги съпътстват, разкриват, че смартфонът има 4.7" IPS HD дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела, 2GB RAM, 13МР камера и четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro с честота 1.5Ghz, който е допълнен от графичен ускорител Adreno 320. Платформата е Android 4.0.4. Според сайта AndroidMX, който осигури кадрите и характеристиките, устройството работи изключително бързо, но това едва ли е изненадващо.

http://androidmx.net/2012/08/exclusiva-lg-optimus-g-e973/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници