Премиерите на iPhone 5 и iPad mini вероятно ще са отделни

Премиерите на iPhone 5 и iPad mini вероятно ще са отделни
A A+ A++ A

На 12 септември, когато според слуховете Apple е планирал следващото си събитие, на което ще представи нови продукти, е малко вероятно да видим едновременно iPhone 5 и iPad mini. Това смятат експерти по въпросите на американската компания, които от години следят и анализират действията й. Най-вероятно тогава ще бъде представен iPhone 5, чиито продажби вероятно ще започнат до края на септември.

Според Джон Грубер от сайта Daring Fireball има голям смисъл в това, Apple да насрочи две събития. Първото ще е фокусирано върху iPhone 5 и iOS 6, а след седмица и нещо, когато започнат продажбите на телефона онлайн, отново ще се заговори за продуктите на Apple, когато се появят първите ревюта на новото устройство. След това, през първата или втората седмица на октомври, компанията може да насрочи традиционното си есенно събитие, посветено на музиката, когато ще се състои и премиерата на iPad mini. С това мнение е съгласен и друг от експертите по Apple - Джим Далримпъл.

http://www.appleinsider.com/articles/12/08/23/apple_may_launch_next_gen_iphone_ipad_mini_at_two_separate_media_events.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници