Google Nexus 7 във Франция от 3 септември, следват и други европейски страни

Google Nexus 7 във Франция от 3 септември, следват и други европейски страни
A A+ A++ A

Засега таблетът Google Nexus 7 се предлага официално само в Щатите и Англия, но това скоро е на път да се промени. Според информaция от данни на различни търговци във Франция продажбите на Nexus 7 ще започнат на 3 септември, като в началото ще се предлага само вариантът с 16GB памет. Устройството ще е достъпно в магазините на Fnac, Darty, Boulanger и други, а по-късно през есента очакваме да се появи и в други европейски страни. Преди няколко седмици от Asus потвърдиха за Mobile Bulgaria, че устройството се очаква и на българския пазар, но не споделиха кога ще стане това.

Според информация от сайта на Fnac, където започнаха да се приемат предварителни заявки за устройството, Nexus 7 ще се продава на цена от 250 евро (311 долара) - в Щатите цената на този модел е 250 долара, а освен това включва и кредит от 25 долара за покупка на съдържание от Google Play Store. По-късно Fnac скри опцията за предварителна поръчка и обясни, че направените заявки ще останат валидни. Според слуховете през септември Nexus 7 ще се появи още в Италия и Испания.

http://techcrunch.com/2012/08/21/google-nexus-7-will-be-available-september-3-in-france-other-european-countries-to-follow/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино