Маскирани проникнаха в банка, но не откраднаха пари

Маскирани проникнаха в банка, но не откраднаха пари
Районът около сградата е отцепен от полиция. В банката работят полицаи със следови кучета.
A A+ A++ A

Двама маскирани са влезли в клона на банка "Уникредит Булбанк" тази нощ в Благоевград, без да откраднат никакви пари, съобщиха от полицията в Благоевград.

Проникването е станало към 3:30 часа тази нощ, двамата са влезли в банката през двете входни врати, които са повредени. След като се е задействала алармата, грабителите са избягали.

Началникът на Областната дирекция на МВР комисар Георги Костов съобщи, че не са откраднати пари, не е проникнато и в трезора, така че гражданите, които имат средства там, трябва да бъдат спокойни, предаде агенция „Фокус".

Районът около сградата е отцепен от полиция. В банката работят полицаи със следови кучета. Разследващи събират доказателствен материал и снемат отпечатъци от входа на помещението.

Представители на специализирания отряд за борба с организираната престъпност също са пристигнали на мястото, но по-късно са се оттеглили.

Работата по случая продължава, като предстои извършването на експертизи, двамата маскирани се издирват.

Само преди дни беше разбит и банков офис на улица „Патриарх Евтимий" в Бургас, където крадците проникнаха през изрязан отвор в гипсокартонената стена и си тръгнаха с метална касета, съдържаща сумата от 19 794 лв., 5445 евро, 255 паунда и 411 долара.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници