Баща хвърли детето си от мост, то загина

Баща хвърли детето си от мост, то загина
A A+ A++ A

Баща хвърли детето си от мост в Габрово и заплаши да се самоубие. Детето е мъртво, но родителят така и не изпълнил заканата си и дори не е направил опит да сложи край на живота си. Новината за жестокото престъпление е потвърдена от директора на ОДМВР – Габрово, старши комисар Борислав Муеров, пише Монитор.

Тази сутрин около 6.30 часа на спешния телефон бил получен сигнал от мъж, който заявил, че се намира на мост, от който се готви да се хвърли с петгодишното си момче. Мостът се намира на изхода на Габрово, в района на промишената зона, в посока към Велико Търново. След получаване на сигнала към мястото веднага са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Когато пристигнали, те установили, че сигналът не е фалшив. Родителят в продължение на четири часа е убеждаван да се предаде, като са използвани специалисти от Института по психология на МВР в Плевен.

Към 10.00 ч. обаче той хвърлил детето, след което незабавно е арестуван. По случая се води разследване. На този етап от полицията все още не могат да дадат информация дали жестокото престъпление е извършено под влияние на алкохол или наркотици и каква може да е причината за деянието. Работата по случая продължава под ръководството на окръжна прокуратура Габрово.

Минути след 11.00 часа в габровска група в социаната мрежа Фейсбук се появи снимка на мъж с малко дете и информация, че това са убиецът и жертвата. Според това инфо, бащата се казва Христофор Г. Според непотвърдена информация преди няколко месеца съпругата на Христофор е напуснала дома им, била е обявена от него за изчезнала и е издирвана с разлепени из града плакати.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници