Борисов към Сталоун: 10 години по-късно все си Рамбо

Борисов към Сталоун: 10 години по-късно все си Рамбо
A A+ A++ A

Премиерът Борисов се срещна с холивудската звезда Силвестър Сталоун. Двамата пиха кафе и изгледаха трейлъра на „Рамбо V: Последна кръв” в Министерския съвет. Актьорът разказа любопитни новини около филма, който е сниман у нас.

Борисов му благодари за добрите думи, които споделя в интернет за България. Холивудската звезда каза, че доста е харесал страната ни. „Как си, братко мой? Радвам се да те видя. 10 години от последната ни среща, а ти все си си Рамбо“. С тези думи Борисов посрещна госта си.

Сталоун заяви, че е впечатлен от екипа, с който работи у нас и от добрите строители, ангажирани на снимачната площадка. „Индустрията е много по-развита. Има невероятни строители. Нещо, което отнема два месеца, тук го правят за две седмици”, каза още той. Премиерът ни се похвали със строителството на столичното метро.

Известният актьор пристигна миналата седмица в София, за да презаснеме някои от сцените. Актьорът, който е продуцент и сценарист на филма, дойде в България в края на септември миналата година и остана повече от месец, но сега е недоволен от някои кадри и ще ги заснеме повторно. Той ще отседне в един от най-големите столични хотели и ще работи само във филмовия център в “Бояна”. Очаква се да остане дълго у нас за новите снимки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници