Сидеров: Давам награда за моя клевета срещу ВМРО

Сидеров: Давам награда за моя клевета срещу ВМРО
A A+ A++ A

Давам награда, ако някой докаже моя клевета срещу ВМРО в предизборната кампания. Това написа във "Фейсбук" лидерът на Атака Волен Сидеров в отговор на изказването на министъра на отбраната Красимир Каракачанов, че е бил поздравен за изборната победа само от Валери Симеонов, съобщи novini.bg.

"Не се обадих на Красимир Каракачанов, защото според мен той и партията му постигнаха един измислен резултат, а желанието им бе да превземат патриотичната ниша в българската политика. Ние не нападаме ВМРО. Ние посочваме конкретни факти. Няма как да се обадя, за да поздравя една измама. Няма как да поздравя един вот, който съм убеден, че не е спечелен по честен начин. Призовавам ръководството на ГЕРБ да обърне внимание дали може да имат за партньор партия, която използва укорими методи за постигане на определен изборен резултат.

Спомням си за думите на лидера на ГЕРБ в едно предизборно студио, в което той заяви, че любимият му български политик, извън ГЕРБ, е Джамбазки. Това ме накара да подозирам, че има някакъв сговор между ГЕРБ и ВМРО за превземане на патриотичната ниша. Едно обаче е да искаш, друго е да можеш, трето - да го постигнеш", написа още той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино