ВМРО: Твърденията, че Каракачанов притежава недекларирани имоти, са манипулация и лъжа

ВМРО: Твърденията, че Каракачанов притежава недекларирани имоти, са манипулация и лъжа
A A+ A++ A

Твърденията, че вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов притежава недекларирани имоти, са манипулация и лъжа. Това коментира евродепутатът и водач на листата на ВМРО за предстоящия евровот Ангел Джамбазки:

"Абсолютна лъжа и това ще бъде доказано с документи и аз предполагам, че председателят на ВМРО, пък и всички ние, ще искаме и извинения от хората, които се опитаха да го очернят и да го замесят по такъв абсолютно непочтен и нереден начин. Както виждате тези, които го направиха, те вече дават заден ход, променят твърденията си, просто защото твърдението от тяхна страна е лъжа. Излязоха социологическите проучвания, видя се картината, която ни дава осъществен мандат в Европейския парламент, и набързо се скалъпи тази лъжа и провокация, за да го зашие към останалите, които са някакви реални проблеми".

Според заместник-председателя на ВМРО Искрен Веселинов замесването на името на Красимир Каракачанов в имотния скандал има за цел да засегне партията преди европейските избори: 

"Целта е българските граждани да бъдат убедени, че всички сме еднакви. ВМРО не е в тресавището".

Ангел Джамбазки и лидерът на Земеделския народен съюз Румен Йончев подписаха днес в централата на ВМРО меморандум за подкрепа. От ВМРО очакват поне едно сигурно място в бъдещия Европейски парламент, но от партията коментираха, че от преразпределението на гласовете е възможно да получат и втори мандат. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници