Марешки: Случката в Габрово е инсценирана от партии с позатихнал рейтинг

Марешки: Случката в Габрово е инсценирана от партии с позатихнал рейтинг
A A+ A++ A

Пред журналисти в Народното събрание лидерът на "Воля" Веселин Марешки изрази съмнение, че побоят над продавача от тримата роми в Габрово е инсцениран, предаде Novini.bg

Случката в Габрово е поредна инсценировка, която партии с позатихнал рейтинг правят, за да се опитат да възбудят интереса към тях. Това, което кукловодите не са сметнали, е, че с последвалата реакция и протестите може да се подпали държавата, да се стигне дори до гражданска война, заяви Марешки.

Не можем да кажем кой е кукловодът, но е видимо кой се възползва. Винаги досега 30-40 дена преди изборите се случваше нещо подобно, което вдигаше рейтинга на измислените патриоти, подчерта лидерът на "Воля".

Получава се, че заради 1-2% повече рейтинг сме готови да направим гражданска война. Да използваш етническо напрежение за политически цели е присъщо само за предатели. Хората в Габрово правилно се бунтуват. Кукловодите не са сметнали, че хората няма да участват в техния сценарий, а ще излязат на протест, посочи лидерът на "Воля".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници