Цветан Цветанов: Питате ме за Пламен Георгиев, а защо не ме питате за Лозан Панов

Цветан Цветанов: Питате ме за Пламен Георгиев, а защо не ме питате за Лозан Панов
A A+ A++ A

Решението председателят на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев да излезе в отпуск заради имотните проверки е правилно. Това коментира председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. 

Той добави, че БСП не са партията, която има морален капацитет да иска оставката на председателя на комисията, тъй като по думите на Цветанов, имат компрометирани представители с висящи обвинения. Той даде за пример водача на листатата на БСП Елена Йончева, която е с повдигнато обвинение за пране на пари. 

Цветанов поясни: 

"В момента са предприети действия. Вие знаете, че има отпуск и това е един много ясен знак, че това е възможност да могат компетентните органи да си свършат своята работа и да не остава никакво съмнение в обществото, че някой иска да манипулира или да прави нещо друго. Защото ми задавате въпроса за Пламен Георгиев. Защо не ми зададохте въпрос за Лозан Панов? Защото, защо са тези двойни стандарти. Нека вървим в правилната посока и когато някой иска да компрометира някого, някой иска да участва в тази политическа кампания по този начин, смятам, че това не е политика и не е политически живот".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници