Сидеров иска рефреш на коалиционното споразумение с ГЕРБ

Сидеров иска рефреш на коалиционното споразумение с ГЕРБ
A A+ A++ A

Волен Сидеров ще предложи зам.-председателя на НС от "Атака" - Явор Нотев, за шеф на правната комисия, съобщи той за Канал 3.

Според него Нотев е блестящо подготвен юрист и трябва да оглави комисията, която ще остане без председател, след като Данаил Кирилов става правосъден министър. Така Сидеров опонира на Валери Симеонов, че в парламента няма достатъчно подготвени юристи. Той не се притеснява, че председателят от правната комисия е от ГЕРБ, защото винаги можело да се договорят с партньорите.

По повод развоя на събитията около Апартаментгейт, прокурорските проверки и призива на премиера за оттеглянето на Лозан Панов и Пламен Георгиев,

Сидеров наблегна, че по-важното в случая е управляващите да се съберат на голям коалиционен съвет, на който да се разберат да не си отклоняват вниманието с подобни битови скандали повече, а да помислят за довършването на мандата.

На тази среща ГЕРБ и ОП да се разберат за подписването на анекс към споразумението, в което да запишат актуалните приоритети на управлението. Нещо като рефреш на досегашното споразумение, обясни Сидеров.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници