Жената на Лозан Панов обяви пресконференция, след това се скри

Жената на Лозан Панов обяви пресконференция, след това се скри
A A+ A++ A

Жената на Лозан Панов - Елисавета трябваше да даде пресконференция днес в 11,00 часа. Мястото е клуб на ул. "6 септември", но за него научиха само медии, чийто собственици са бивши и настоящи обвиняеми. Събитието бе анонсирано в страницата на телевизия "Евроком", която обеща и пряко излъчване от 11,00 часа.

Информацията за "тайната пресконференция" бе съобщена снощи от "24 часа". Репортери от други медии се сдобиха с информация за клуба, в който трябваше да се изяви Панова и днес на мястото на събитието имаше над 15 журналисти от национални медии.

Елисавета Панова, известна още като Черния лебед (по Христо Иванов) обаче не се появи. Така вариантите са няколко - съпругата на съдия номер 1 да се е подплашила от журналистическия интерес, да е пуснала умишлено фалшива новина за медийната си изява или да дава пресконференцията в кабинета на подсъдимия Иво Прокопиев и неговата съпрута Галя. 

А иначе жената на председателя на ВКС и самият той трябва да дадат отговор, как са се сдобили с луксозния си "Артекс", който би всички рекорди по евтиния, както и защо са избрали семейство Мирянови за свои кумове.

Лозан Панов е единствената публична личност, която се укрива от журналистите. Заради евтини апартаменти вече си заминаха правосъдния министър Цецка Цачева, двама зам.министри, а Цветан Цветанов трябваше да се оттегли от парламента.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници