СДВР категорични: Без шествия за дербито "Левски" - ЦСКА

СДВР категорични: Без шествия за дербито "Левски" - ЦСКА
A A+ A++ A

СДВР наложи категорична забрана з апровеждането на шевствия преди дербито между „Левски” и ЦСКА в неделя от 13 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

Срещата е определена като рискова и съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия в деня на мача няма да бъдат продавани билети на касите, а само онлайн. Привържениците на „сините” ще бъдат настанени в сектори „А” и „Б”, а тези на „червените“ във „В” и „Г”.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители, като феновете ще бъдат допускани само с документ за самоличност. Малолетните пък ще влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. Униформените ще следят и за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както носещи забранени предмети и вещи: огнестрелни оръжия; пиротехнически изделия; ножове; палки; боксове; бутилки, в това число и парфюми; чадъри. Предприети са стриктни мерки за недопускане на 21 футболни фенове, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 11 ч.

Забранява се престоят и паркирането от 8 ч. на 22 февруари, петък, до 20 ч. на 24 февруари, неделя - при сектор „Г“ на стадион "Васил Левски"; от 8 до 15 ч. на 24 февруари, неделя - на моста пред „Васил Левски“; от 9 до 15 ч. на 24 февруари, неделя - на ул. „Ген. Гурко“ между булевардите „Евлоги и Христо Георгиеви“ и „Васил Левски“.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници