Кирил Добрев гарантира: БСП е първа политическа сила!

Кирил Добрев гарантира: БСП е първа политическа сила!
A A+ A++ A

Радвам се, че и медиите, и обществото са фокусирани в предстоящия Конгрес на партията. В крайна сметка конгресите на БСП винаги са били важни за обществото и развитието на страната. Това заяви в ефира на Нова телевизия народният представител от БСП Кирил Добрев преди началото на 49-конгрес на социалистите в София, който запачна преди малко.

,,Предстои да обсъдим два изключително важни документа и това е Визия за България и предизборната ни платформа за Европейските избори. Знаете, в нашите конгреси има дискусии и дебати, а не са оперативки както е при ГЕРБ'', каза още Добрев.

,,БСП е първа политическа сила, ако изборите са днес. Гарантирам ви го, такива са и обективните факти. Все пак БСП е и единствената алтернатива на това управление. Почти всички социологически агенции сочат, че силите са изравнени'', категорично обяви депутатът от опозицията.

,,Аз вярвам в независимостта на българските институции и в тяхното нежелание да се бъркат в политическия процес. Елена Йончева е символ на борбата срещу корупцията в нашата държава. За последните 48 часа Елена има подкрепата от над 150 000 души във "Фейсбук", което ме кара да вярвам в нейната невинност'', коментира Добрев обвиненията срещу Йончева.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници