Правят конкурс за Мистър на София Оупън

Правят конкурс за Мистър на София Оупън
A A+ A++ A

На 17 януари стартира първият по рода си избор на „Мистър Sofia Open 2019“. Организаторите на четвъртото издание на тенис турнира от категория ATP 250 дават възможност на феновете и най-вече на дамската тенис аудитория да се включи в един интересен избор – кой от 12 звездни участници в „Арена Армеец“ да заслужи приза за красота, чар, привлекателност и излъчване.

До 2 февруари в официалната фейсбук страница на турнира - https://www.facebook.com/sofiaopentennis/ ще върви гласуването на феновете. Един от включилите се в избора на „Мистър Sofia Open 2019“ще спечели страхотна награда – двоен билет за полуфиналите и финала на турнира!

Вотът на феновете ще бъде колабориран с вота на звездно жури от популярни родни дами. Кои са членовете на журито, очаквайте скоро.

12-те селектирани претенденти за „Мистър Sofia Open 2019“измежду участниците в Sofia Open 2019 са: Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Матео Беретини, Стан Вавринка, Фернандо Вердаско, Ласло Джере, Димитър Кузманов, Данил Медведев, Гаел Монфис, Андреас Сепи, Карен Хачанов и Стефанос Циципас.

Включете се и вие в избора на „Мистър Sofia Open 2019“ и спечелете двоен билет за полуфиналите и финала на турнира - https://web.facebook.com/pg/sofiaopentennis/photos/?tab=album&album_id=2184685231792908.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници