Българска граждана арестувана за убийство на 3 деца в Германия

Българска граждана арестувана за убийство на 3 деца в Германия
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Българска гражданка е арестувана в Германия по подозрение в тройно убийство на деца.

Според турския в."Хюриет" става дума за 29-годишната Милка Д, която живеела с бащата на децата в град Дортмунд.

Телата на 4-годишния Мустафа и 12-годишната му сестра са били открити в опожарен апартамент в петък сутринта, а 10-годишният им брат Мехмет е починал в болницата малко по-късно.

Полицията и лекарите са установили, че децата не са загинали заради пожара, а по телата им има прободни рани, т.е. те били са убити с нож или подобен остър предмет.

Българката е била разпитвана в продължение на няколко часа и е заподозряна в палеж и убийство на децата на партньора си - 41-годишния Мухарем Т.

Срещу него засега не са повдигнати обвинения и в момента е отседнал при роднини. Мъжът е бил извън сградата в близко кафене. Българката изтичала там с наранена кървяща ръка и казала, че някой ги нападнал в апартамента. Когато изтичали обратно, жилището вече горяло и в него открили телата на децата.

Двамата живеели заедно от 8-9 месеца и съседите твърдят, че ги чували да се карат. Бащата искал да се върне в Турция. През февруари в апартамента е имало пожар и тогава се сметнало, че са виновни децата. Социалните служби знаели, че има проблем в това жилище, защото на няколко пъти децата били оставяни сами.

#Германия #убийство #деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници