Asus PadFone влиза ексклузивно в каталога на VIVACOM

Asus PadFone влиза ексклузивно в каталога на VIVACOM
A A+ A++ A

VIVACOM обяви, че от 6 август започва да предлага ексклузивно хибридното устройство Asus PadFone. Джаджата е уникална с това, че комбинира в себе си няколко устройства - смартфон, който се поставя в таблет, към който може да се включи външна клавиатура и по този начин да се превърне в лаптоп. Asus PadFone ще се предлага на лизинг с всички тарифи на оператора, като цената започва от 45,90 лева на месец с договор за някой от плановете Megacall XL, Unicall XL и Net&Call Super Max.

Asus PadFone е с операционна система Android 4.0 и е с двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon с работна честота 1.5Ghz. Разполага с 1 GB RAM и 16GB вътрешна памет, а чрез microSD карта може да добави и още. Смартфонът предлага 4.3" Super AMOLED дисплей, а таблетът осигурява екран с диагонал 10.1", като и двата са с покритие срещу драскотини. Камерата на смартфона е с резолюция 8 MP и LED светкавица, а тази на таблета е 1.3 MP.

Представянето на устройството в България вече се състоя и трябва да направим отново уточнението, че таблетът не може да се използва самостоятелно, без в него да е поставен смартфонът, който осигурява изчислителната мощ, операционната система и връзката с интернет. Теглото на телефона е 129 г, а на таблета - 724 г, като по този начин цялото устройство тежи по-малко от килограм. В комплекта е включена и писалка, която служи и като слушалка за провеждане на разговори.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници