Международна конференция събира социалните предприемачи в София

Международна конференция събира социалните предприемачи в София
A A+ A++ A

Международна конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“ ще събере в София представителите на бизнеса, институциите и социалните предприемачи от цяла Европа. Събитието ще се проведе в Гранд Хотел София в понеделник и вторник, информира Офнюз.

На форума ще се обсъди как да по най-правилен начин да се използват иновациите и социалното предприемачество за създаване на по-добър свят за живот и развитие на деца и младежи. Входът за събитието е свободен. Тъй като възможностите за резервация са изчерпани, организаторите осигуряват  live stream на сесиите от сутринта. Ще могат да се гледат на сайта на Reach for Change България.

Повече от 40 известни личности ще участват в дискусионните панели. От  българска страна ще участват: Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община; Бисер Петков, министър на труда и социалната политика; Деница Сачева, заместник-министър на образованието и науката; Н.П. Сьорен Якобсен, посланик на Кралство Дания; Силва Зурлева, член на борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп и много други.

Мария Габриел пристига в София специално за конференцията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници