Ремонти ограничават трафика на места в страната

Ремонти ограничават трафика на места в страната
A A+ A++ A

Ремонт затруднява движението по пътя София - Перник през Владая. Заради ремонтни дейности ограничение на трафика има по магистрала „Тракия“ от км 56 до км 57, както и по пътя Белово-Пазарджик.

Продължава ремонтът на пътя София - Перник. Работата по 900-метровата отсечка от гара Владая до разклона за Горно Драгичево започна в събота, а от четвъртък - 25 октомври, се ремонтират 600 м в участъка от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая. Общо по двата участъка ще се обновят 1,5 км от пътя. От днес трафикът преминава двупосочно в едно платно и се регулира със светофар.

От 21.00 ч. на 2 ноември до 5.00 ч. на 3 ноември и в двата участъка ще се работи през нощта и тогава движението ще бъде напълно спряно. Трафикът ще бъде насочен по магистрала „Люлин“.

Ограничено е движението в изпреварващата лента на магистрала „Тракия“, в посока Бургас от км 56 до км 57. До 16.00 ч. днес автомобилите ще се движат в активната лента, поради ремонтни дейности.


Ремонтират се и отсечката от пътя Белово - Пазарджик между км 172 и км 187, от пътя Панагюрски колони - Панагюрищте от км 66 до км 70, както от село Петрич до село Поибрене от км 16 до км 22. Предвижда се ремонтните работи по асфалтовата настилка и банкетите в тези участъци да приключи до 17.00 ч. днес, а дотогава трафикът ще преминава поетапно в една лента. Движението се регулира с пътни знаци.

Продължават ремонтите на виадукти и мостови съоръжения по магистралите „Тракия“ и „Хемус“.

Шофьорите могат да получат информация за актуалната пътна обстановка на интернет страницата на Агенция „Пътна инфраструктура“, както и денонощно на тел. 0700 130 20.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници