Затвор и солени глоби за секс на плажа

Затвор и солени глоби за секс на плажа
Най-сигурно е да правите секс по бреговете на България, Ямайка, Финландия, където за такова престъпление можете да понесете единствено порицание от органите на реда. Снимка: thefastertimes.com
A A+ A++ A

Освен рисковете за здравето сексът на плажа може да донесе на влюбените и други проблеми – солени глоби и до 10 години зад решетките.

В много страни това лято са въведени и сурови глоби за хората, решили да се наслаждават един на друг по плажовете, предаде КРОСС.

Най-строгите закони срещу секс на обществени места са наложени в мюсюлманските страни, включително ОАЕ, Египет и Малдивите, където туристите ги грозят до десет години затвор.

В Румъния – седем години, а в Италия и Гърция за секс на публично място едва две години. Във Франция подобни шеги са заплашени от глоба до 15 хиляди евро или затвор до една година.

В Турция за секс на плажа ще бъдете принудени да платите 200 евро или да отидете в затвора за няколко месеца. В Испания за това ще платите до 7 хиляди евро, а в Тайланд – 200 евро.

Най-сигурно е да правите секс по бреговете на България, Ямайка, Финландия, където за такова престъпление можете да понесете единствено порицание от органите на реда.

#глоби #затвор #санкции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници