GLOBUL Universe с повече минути за национални и международни разговори

GLOBUL Universe с повече минути за национални и международни разговори
A A+ A++ A

В следващото коледно предложение на GLOBUL новите абонати на абонаментните програми GLOBUL Universe ще получат двойно повече минути за разговори с всички мрежи в страната и чужбина за период от шест или 12 месеца, в зависимост от срока на подписания договор. Абонатите на програмата с месечна такса от 39,90 лв. ще имат на разположение общо 1000 минути на месец за национални разговори и за международни разговори до номера от мрежите в Зона 1 за половината от срока на подписания договор.

На абонатите на GLOBUL Universe с месечна такса от 24,90 лв. коледното предложение ще донесе общо 600 минути за разговори с всички мрежи в страната и номерата от мрежите в международна Зона 1, валидни за 12 месеца от срока на договора при двугодишен договор или за шест месеца при едногодишен абонамент. Клиентите на GLOBUL Universe с месечна такса от 19,90 лв. ще получат общо 300 минути на месец за национални и международни разговори в мрежите от Зона 1 за период от шест или 12 месеца в зависимост от срока на договора им, а абонатите на GLOBUL Universe с месечна такса 13,90 лв. ще получат 200 минути за разговори на месец и 1 лв. отстъпка от месечната такса за половината от срока на договора.

Коледното предложение на GLOBUL за абонаментна програма GLOBUL Мах е с 2000 минути на месец за разговори в мрежата на оператора - 1000 минути за разговори с номера от мобилната мрежа на GLOBUL и 1000 минути за разговори към фиксираната мрежа на GLOBUL всеки месец. За абонатите на програма GLOBUL Web&Talk Lite коледната промоция на GLOBUL предвижда 1000 минути на месец в мобилната мрежа на оператора за целия срок на договора и неограничен достъп до интернет през телефона със 150 MB на месец на максимална скорост.

Промоциите са валидни при подписване на нов договор и при продължаване на договора по програма ЗАЕДНО до 8 януари 2011 г.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници