Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците по случай новата учебна година

Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците по случай новата учебна година
A A+ A++ A

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави учителите и учениците по случай новата учебна година.
 
Днес е вълнуващ и празничен ден за всички нас. Той дава началото на нова учебна година, изпълнена с много усилия и упорит труд, но и със стремеж към знание, с успехи и нови постижения, отбелязва Цвета Караянчева в поздравлението си към учителите и учениците, информира пресцентърът на НС.
 
"Пъстрите букети, които учителите получават днес, са израз на любов и благодарност за ежедневната им грижа за нашите деца, за усилията да ги възпитават и образоват. Отговорността на преподавателите е огромна, защото на тях разчитаме да подготвят децата за живота, да ги превърнат в личности и достойни граждани. Затова от сърце им желая да се радват на най-ценната награда - достиженията и признателността на своите ученици!", добавя тя.
 
Скъпи млади хора, черпете с пълни шепи от опита и знанията на вашите учители и родители и в същото време, използвайте предимствата, които ви дава съвременният високотехнологичен свят. Смело и дръзко мечтайте, поставяйте си високи цели и ги постигайте с талант и настойчивост, отбелязва председателят на парламента в поздравлението си към учениците.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници