Цветанов изпаднал в истерия заради обвинения на опозицията за атентата

Цветанов изпаднал в истерия заради обвинения на опозицията за атентата
По думите на Атанас Мерджанов вътрешният министър Цветан Цветанов „очевидно изпаднал в истерия“. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Със скандал между депутата от БСП Атанас Мерджанов и вътрешния министър Цветан Цветанов е приключило закритото заседание на Народното събрание по повод терористичния акт на бургаското летище.

Около 3 часа шефовете на Националната разузнавателна служба, ДАНС, „Военна информация“ и министрите Цветан Цветанов и Николай Младенов заедно с депутатите обсъждаха данни във връзка с атентата, предаде bTV.

„След като вицепремиерът на няколко пъти предупреждаваше, че не бива да се политизира този толкова важен въпрос, и даде пример с необходимостта от парламентарен контрол на службите за сигурност, аз го репликирах от място и го попитах за какъв парламентарен контрол той настоява и може да говори, след като той на няколко пъти е викан от нас, представителите на опозицията, в комисията и е отказал да присъства“, обясни Атанас Мерджанов, цитиран от БГНЕС.

Според bTV Цветан Цветанов започнал да блъска по банките и да крещи, като упрекнал левите, че не са предложили нито един текст за националната сигурност и че са популисти, ако казват, че е имало как атентатът да бъде предотвратен.

По думите на Атанас Мерджанов вътрешният министър „очевидно изпаднал в истерия“.

„Това е човек, който не може да си сдържа нервите, и аз се съмнявам, че спокойно може да ръководи най-отговорното ведомство, каквото е МВР в момента“, каза още червеният депутат.

#Цветан Цветанов #МВР #закрито заседание #Атанас Мерджанов #БСП #терористична атака #израелски туристи #Бургас #национална сигурност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници