Ето и снимки на Sony LT30 Mint

Ето и снимки на Sony LT30 Mint
A A+ A++ A

Вече можем да видим и първите снимки на Sony LT30 Mint, след като успяхме да научим и някои от неговите характеристики. Кадрите идват от предварителния поглед към модела на Mobile-Review.com, от който разбираме, че това ще е наследник на Xperia S и ще е топмоделът на Sony за втората половина на годината, а продажбите ще стартират през третото тримесечие, което означава, че ще е в магазините до края на септември. Устройството е с нов дизайн, който го отличава от смартфоните на компанията, представени досега през годината.

Хардуерните бутони са заменени с виртуални, които са разположени върху екрана, а освен това прави впечатление, че в долната част на дясната страна са поставени бутон за камерата, за управление на звука и за включване на телефона. Необичайна позиция, която Sony е избрала за удобство, но дали ще е така на практика? Телефонът използва microSIM и има 13МР камера, но тъй като става въпрос за прототип, на нея не е обърнато внимание в прегледа.

Sony LT30 Mint е снабден с 4,3" дисплей с резолюция 1280 х 720 пиксела, който е снабден с технологията WhiteMagic, която увеличава яркостта. Споменава се обаче, че дисплеят не се представя толкова добре като при Xperia S и има по-малки ъгли на видимост. Процесорът е двуядреният Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960, който е изграден на база на ядра KRAIT, а освен това са добавени 1GB RAM и 16GB вградена памет. Засега производителността на прототипа все още не отговаря на тази на финалния вариант, но това ще се промени.

Смартфонът ще се появи в продажба с Android 4.0, но ще има някои допълнителни софтуерни особености, които няма да присъстват в ъпдейтите до тази версия на платформата за по-старите модели. Една от тях се казва Small Apps и дава възможност за поставяне върху екрана в режим на изчакване на различни малки приложения, които ще могат да бъдат изтеглени от Google Play Store. Има и опция за избор на вида на клавиатурата.

http://www.mobile-review.com/review/sony-lt30p-mint.shtml

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници