Samsung Galaxy Note 10.1 вече е с четириядрен процесор и 2GB RAM

Samsung Galaxy Note 10.1 вече е с четириядрен процесор и 2GB RAM
A A+ A++ A

Samsung представи таблета Galaxy Note 10.1 още на мобилния конгрес през февруари, но впоследствие компанията забави пазарната му премиера, което според слуховете беше ход, за да обърне малко повече внимание на техническите характеристики и да ги направи още по-привлекателни. Изглежда, случило се е точно това. Продажбите на Galaxy Note 10.1 ще започнат скоро, а преди това от сайта The Brave Post са успели да се сдобият с финалната версия на таблета и потвърждават техническите промени.

Устройството вече разполага с четириядрен процесор Exynos с работна честота 1.4Ghz, а освен това има и цели 2GB RAM памет, вместо първоначално обявените двуядрен процесор и 1GB RAM. Останалото е същото - дизайнът не е променен, а екранът отново е с резолюция 1280 х 800 пиксела. Таблетът работи с Android Ice Cream Sandwich, а сред софтуерните промени е функция, която му позволява да се превърне в голям високоговорител за свързания с него смартфон. Потребителите дори ще имат възможност да изпращат и получават съобщения с таблета, като разчитат на смартфона си.

Засега не е ясно кога ще започнат продажбите на Galaxy Note 10.1, но не е изключено това да стане на 15 август, когато Samsung има насрочено събитие в Щатите, посветено на ново устройство от серията Galaxy. Слуховете твърдят, че тогава ще видим Galaxy Note II, но по всичко личи, че това устройство ще получи премиера по-късно през август, по време на изложението IFA 2012 в Берлин.

http://bravepost.tistory.com/1072

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници