Сидеров: Президентът да се замисли дали не прави тенденциозни нападки

Сидеров: Президентът да се замисли дали не прави тенденциозни нападки
A A+ A++ A

Преди да пристъпи към критики президентът Румен Радев трябва да се замисли дали не прави
тенденциозни нападки и дали не влиза в партийна линия. Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в декларация от името на група във връзка с изявлението на президента Румен Радев за европредседателството ни, предаде Агенция „Фокус“.

„Един президент може да бъде критичен, когато има основание, в случая няма такова“, каза Сидеров.

Той допълни, че има противоречия в изказването на президента за председателството.„Грешките са обясними, тъй като му пишат текстовете хора, които са начинаещи в журналистиката“, каза Сидеров.

Според него президентът е разкритикувал страната ни, че не е поставила въпроса за Дунавската стратегия, която е изгодна за България. По думите на Волен Сидеров не може по време на председателството страната ни да си поставя наши въпроси.

„Това не е възможно, т.е. тази критика е некоректна“, каза Сидеров.

Той отчете, че по време на председателството ни по отношение на мигрантите за първи път България поставя въпроса за затваряне на границите на Европа и за невръщане на тези, които са минали през транзитните страни.

По думите му вместо премиерът Бойко Борисов да получи похвала от държавния глава, че тези въпроси са поставени, президентът търси под вола теле. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници