Марковски: В интернет никой не похвали действията на властта след атентата

Марковски: В интернет никой не похвали действията на властта след атентата
Като се случи атентатът, българските официални лица обясняваха как са работили добре, коментира Вени Марковски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В интернет никой не похвали действията на властта след терористичната атака срещу израелски туристи на летище Бургас на 18 юли, отбеляза председателят на българското Интернет общество Вени Марковски.

„Като се случи атентатът, българските официални лица обясняваха как са работили добре," коментира Вени Марковски пред БНР.

Според него в случай на подобни трагедии е редно да отдадем почит на загиналите и да не си мислим как да извличаме полза от такава трагедия.

„В Израел реакцията беше на съпричастност към близките на загиналите и на решителност да се търси отговорност. МВР дори нямат съобщение, че е имало терористичен акт в Бургас на интернет страницата си," посочи още председателят на българското Интернет общество.

Той определи това като пример, че такава трагедия се ползва за пиар.

По думите на Марковски атентатът е пробив на сигурността в България.

„Имало е подобен случай в Кипър, но е бил предотвратен. МВР, премиерът, министри всички казват: дай Боже да не ни се случи. Това не е изпитание за управлението в България, защото това управление е доказало, че не се притеснява от никакви изпитания," заяви Вени Марковски.

#Трагедия в Бургас #терористична атака #атентат #израелски туристи #Вени Марковски #Интернет общество #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници