Хора без крака и без ръце излизаха от взривения автобус, разказва очевидец

A A+ A++ A

Хора без крака и без ръце излизаха от взривения автобус, гледката беше ужасна, разказа очевидецът на атентата в Бургас Даниел.

„Излизах от автомобила и погледнах, защото имаше писъци. Буквално гледах как изкачат хората от автобуса, пищяха и някои излизаха без крака, други без ръце. Ужасна гледка“, обясни той пред Дарик.

Даниел чакал в колата си пътници, които още не били кацнали на Летище „Сарафово“ в Бургас.

Той сравни атентата в Бургас с този от 11 септември 2001 г. в САЩ.

„Тъй като прозорецът на колата ми беше свален, от взривната вълна все едно някой ме натисна в гърдите. Ранените, които видях, бяха от автобуса. Ако е имало хора покрай автобуса, ударната вълна явно ги е помела по-настрани. Имаше доста изпочупени таксита. На съседния автобус всички стъкла бяха паднали от самата взривна вълна. Може и от съседния автобус да има ранени“, разказа още Даниел.

„Моят автомобил в момента все още е на 20 метра след взривения автобус. Не ме пускат да отида до него. Не ме пускат дори документите да си ги взема. Явно клиентите, които чакам, ще кацнат във Варна и ще трябва да ги извозя оттам, но няма как да стане, тъй като не мога да си взема документите“, разказа още очевидецът.

„Хората чупеха стъкла да излязат, което ми припомни как скачаха и на 11 септември“, каза още Даниел.

#Израел #израелски туристи #очевидец #автобус #атентат #Бургас #Трагедия в Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници