Плановете GLOBUL Universe с обновени условия

Плановете GLOBUL Universe с обновени условия
A A+ A++ A

В края на миналата седмица във форум към сайта се появи ексклузивна информация за новите условия по абонаментните планове GLOBUL Universe с уточнението, че те ще бъдат анонсирани официално днес. Това вече е факт, а от оператора разбираме, че новите условия на тарифите предлагат до 800 минути месечно за национални разговори, за международни разговори до номерата в мрежите от Зона 1 и 2, както и за роуминг в Европейския съюз, при същите месечни такси, както досега. GLOBUL Universe с месечна такса от 12,90 лв. осигурява 150 минути на месец за разговори с всички национални мрежи и за международни разговори с мрежите от Зона 1, която включва мобилните и фиксирани мрежи в САЩ, Канада и Русия, както и фиксираните мрежи в повечето европейски страни. Абонатите на тази програма мога да използват 15 от включените си минути и за роуминг в Европейския съюз или за международни разговори с номера от мрежите в Зона 2, която обхваща мобилните мрежи в цяла Европа.

GLOBUL Universe с такса от 19,90 лв. Дава 300 минути месечно за разговори с всички национални мрежи и международни разговори с мрежите от Зона 1, като 30 от тези минути могат да се използват и в роуминг и за международни разговори с номера от мрежите в Зона 2. С GLOBUL Universe с такса от 24,90 лв. потребителите ще разполагат с 400 минути за разговори в страната и с номера от мрежите в Зона 1, а 40 от тези минути могат да бъдат използвани и в роуминг в ЕС или за международни разговори до мрежите в Зона 2. При GLOBUL Universe с такса от 39,90 лв. включените минути на месец са 800.

Обновените програми GLOBUL Universe са достъпни за нови абонати, за съществуващи клиенти при преминаване към нова програма, както и за настоящи клиенти, които подновяват текущия си договор.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници