Дете дари плюшените си играчки след трагедията в Тексас (ВИДЕО)

Дете дари плюшените си играчки след трагедията в Тексас (ВИДЕО)
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Момченце реши да помогне на засегнатите след стрелбата в църквата в Тексас, при която загинаха 26 души, по свой начин. Тим Уайт реши да дари любимите си плюшени играчки, информира Нова.

Повече от половината от жертвите са деца, дошли на неделната служба. Убитите са на възраст от 17-месечно бебе до 77-годишен. 14 души от ранените все още са в болница, а състоянието им е сериозно.

Междувременно станаха ясни нови детайли от разследването на масовото убийство. Стрелецът Девин Кели е избягал от психиатрична клиника през 2012 г. На служителите от полицията в Ел Пасо, които задържали Кели преди пет години, било казано, че той представлява заплаха за самия себе си и за другите.

В доклада на полицията се посочва, че масовият убиец бил изпратен в клиника, след като отправил заплахи към командирите му във военновъздушните сили и опитал да открадне оръжие. Оттам вече признаха, че са пропуснали да уведомят ФБР за причините за уволнението на Девин Кели. Така той минал проверката за чисто минало и купил автомата.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници